Calzar- Alzar Art Horitzontal

CALZAR-ALZAR

Tash-Art Rugs Project va néixer com un projecte artístic per dissenyar i produir estores concebudes com a peces de col·lecció. Les estores, que reprodueixen creacions dels artistes Rafa Forteza i Albert Pinya, són autèntiques obres d’art elaborades a mà en els tallers artesans de l’Índia.

Rafa Forteza és hereu de la tradició gestual i informalista europea de la segona meitat del segle XX i considerat un dels creadors més reveladors de la plàstica espanyola contemporània. Per la seva banda, el treball d’Albert Pinya parteix d’una ingenuïtat intencionada i irònica que aconsegueix desmantellar les estructures perverses de la realitat; ha desenvolupat ràpidament un estil propi i identificable, en què aplica els codis de la cultura popular, del còmic, de la il·lustració i una meditada estètica ingènua que amaga un tractament precís dels temes que explora.