Chiribiquete

Projecció del documental “Chiribiquete” (2017) | AUDIOVISUAL

Projecció del documental “Chiribiquete” (2017) dins el marc de l’exposició “Colòmbia. Tierra de luz”. Direcció: Carlos Arturo Ramírez.

Un aterratge forçós ocasionat per una tempesta dugué a un apassionat científic a trobar un paradís al qual acabaria entregant-li la vida. Avui, trenta anys després, torna a la serralada de Chiribiquete, al cor de l’Amazones, per encapçalar una expedició en la qual es retroba amb els tepuyes, les formacions geològiques més antigues del planeta, i les pintures rupestres que el converteixen en un lloc d’altíssim interès arqueològic. Aquesta tornada és explicada per un jove realitzador que s’enfrontà a l’adversitat per portar un testimoni en el qual es mesclen ambdues experiències: la seva i la del científic.

L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia.