expo-rere-petjada-1

Rere la petjada – Juanjo Sales

Què hi ha rere la petjada? Quina història s’amaga rere la sabata que cada un de nosaltres elegim dur? El calçat que portam, personalíssim complement de vestir, és un fidel reflex del que som: xerra dels nostres gustos, de les nostres preferències, d’on venim, cap a on anam, el que projectam ser, etc.

L’artista Juanjo Salas (Cáceres, 1968) presenta una selecció de otografies que s’emmarquen dins la corrent de l’anomenada “fotografia de carrer” (street photography), on l’artista cerca el moviment, la rapidesa de l’acció i la captació de l’instant precís. Juanjo Salas, que pren com a referència a fotògrafs de la talla de Cartier-Bresson o Sebastião Salgado, cerca la bellesa en les petites accions quotidianes que passen desapercebudes i que omplen d’insòlita harmonia els carrers pels que passam cada dia. En aquesta exposició vos convidam a que escriviu baix les fotografies la història que creis que s’amaga rere cada un dels personatges a partir de l’observació de les sabates que duen i de l’escena que els envolta. Pot ser basta una paraula, una sensació, però la vostra aportació és imprescindible per completar i donar sentit a aquesta exposició.