Ruta Sabàtica

Ruta sabàtica | VISITA TEATRALITZADA

La Ruta sabàtica endinsa l’espectador en un recorregut teatralitzat per la primera planta del Museu del Calçat i de la Indústria d’Inca i per la història de la sabata. Un viatge a través de les paraules d’Antoni Janer, filòleg i etimòleg -que actua com a narrador- i les cançons de Cati Serra, que són el nexe d’un conjunt d’històries que retornaran la vida a algunes de les peces i espais que recrea el museu. L’amor, la infidelitat, l’espionatge industrial, l’èxit i el fracàs empresarial, les tendències i les convencions socials, l’estatus, el poder, els somnis i els deliris són alguns dels temes als quals s’enfronten els actors a través de textos i dinàmiques que proposa el director: un còctel perfecte que combina lectures dramatitzades, interpretació, cant, dansa i oratòria.

 

DIRECCIÓ: Bernat Gran. REPARTIMENT: Antoni Janer, Rosa Pons, Cati Serra, Cati Horrach, Jaume Ferrà.

L’activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat. Cal inscripció prèvia enviant un correu a museucp@incaciutat.com o telefonant al 871 911 643. La durada serà de 45 minuts aproximadament.