TardOral - Museu Calçat

Biografies. Històries de vida | TEATRE COMUNITARI

Volem revelar que la quotidianitat de les padrines, explica qui som i mostra els nostres conflictes i desitjos. Per això, ens barregem amb el poble, per portar a l’escena les seves veus, les seves dones (que sovint en silenci) sostenen part de la història del nostre país. Biografies és un projecte de teatre comunitari dirigit per Francesca Vadell Cubells i coordinat des de BateGar Mallorca d’arrel – Fundació Mallorca Literària, en col·laboració amb l’Institut Mallorquí d’afers socials del Consell de Mallorca. Més informació: http://shorturl.at/nqsU8.

Hi participen: Margarita Bal·le, Margalida Cerdà, Margalida Grau, Maria Dolors Llosa, Magdalena Pons, Antònia Ramis i Pola Rubert.

L’activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat. Cal inscripció prèvia enviant un correu a museucp@incaciutat.com o telefonant al 871 911 643.