Exposició RESKATE

Inauguració “RESKATE” | EXPOSICIÓ TEMPORAL

Reskate Studio presenta la instal·lació “Comunitat”, realitzada específicament pel Museu del Calçat i de la Indústria partir de la construcció d’una cambra obscura que permet recrear la foscor i lluminositat necessària per mostrar, amb pintura fotoluminescent, dues versions d’una mateixa imatge que simbolitzen les dues cares d’una mateixa realitat. El mural està concebut com una mena d’homenatge a la individualitat de cada un dels treballadors i treballadores que amb el seu esforç i il·lusió van contribuir al desenvolupament d’una indústria que avui en dia lluita per sobreviure en un món globalitzat on el canvi en el tipus de consum dificulta el manteniment dels models de producció de calçat tradicional. Rere la fredor d’una cadena de muntatge, rere cada sabata acabada, s’amaga el treball de tota una comunitat que en l’actualitat reivindica tornar a ostentar el paper protagonista que un temps va tenir el calçat.

 

L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia. Més informació a l’apartat d’exposicions.