Crispina - DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL

Presentació en streaming de llibre infantil | PRESENTACIÓ

Aquest dijous 2 d’abril, a #elsmuseusacasa i celebrant el Dia Internacional del Llibre Infantil, presentarem en streaming del llibre il·lustrat “Crispina: la història d’una màquina pluriempleada. De superheroïna a guia del Museu.”

La presentació se podrà seguir en directe a partir de les 17 h a través del canal de YouTube de l’Ajuntament d’Inca, serà a càrrec d’Aina Ferrero:
https://www.youtube.com/watch?v=Q-9xXFkHZmo.

”Crispina: la història d’una màquina pluriempleada. De superheroïna a guia del Museu” és un llibre infantil il·lustrat per Helena Bosco que explica la història de la mascota infantil del Museu del Calçat i de la Indústria, que acompanya als infants de la casa al llarg de tota l’exposició permanent.

#elsmuseusacasa #museucalçatacasa #quedARTEencasa