Visita guiada per a adults

Tots els darrers dissabtes de cada mes, a les 11:30 h, es fan visites guiades gratuïtes per a adults. És necessari inscriure-se al següent formulari: clicau aquí.

L’any 2020, les visites es realitzaran els dissabtes: 29 de febrer, 28 de març, 25 d’abril, 30 de maig, 27 de juny, 25 de juliol, 26 de setembre, 31 d’octubre, 28 de novembre i 19 de desembre.

Visita guiada per a centres educatius

L’oferta educativa del Museu del Calçat i de la Indústria presenta un ampli programa d’activitats entorn el món del calçat i les seves industries auxiliars. En aquest sentit, s’han creat tota una sèrie de recursos didàctics adaptats a les diverses etapes educatives, amb la intenció d’oferir als professionals de l’ensenyament una eina per poder ampliar i reforçar els continguts curriculars treballats a l’aula. 

Visitau la pàgina de recursos educatius per a més informació, o ompliu el formulari per reservar la vostra visita guiada per a centres escolars. 

Visita guiada per a grups

A més a més, el Museu del Calçat i de la Indústria ofereix la possibilitat de realitzar visites guiades en català i castellà per a grups concertats.

En aquest cas, cal reservar escrivint un correu a museucp@incaciutat.com o telefonant al 871 911 643 per consultar disponibilitat i horaris.