Visita guiada per a adults

Tots els darrers dissabtes de cada mes, a les 11.30 h, es fan visites guiades gratuïtes per a adults. És necessari inscriure-s’hi al següent formulari: clicau aquí.

L’any 2020, les visites es realitzaran els dissabtes 29 de febrer, 28 de març, 25 d’abril, 30 de maig, 27 de juny, 25 de juliol, 26 de setembre, 31 d’octubre, 28 de novembre i 19 de desembre.

Visita guiada per a centres educatius

L’oferta educativa del Museu del Calçat i de la Indústria presenta un ampli programa d’activitats entorn el món del calçat i les seves indústries auxiliars. En aquest sentit, s’han creat tota una sèrie de recursos didàctics adaptats a les diverses etapes educatives, amb la intenció d’oferir als professionals de l’ensenyament una eina per poder ampliar i reforçar els continguts curriculars treballats a l’aula. 

Visitau la pàgina de recursos educatius per a més informació, o emplenau el formulari per reservar la vostra visita guiada per a centres escolars. 

Visita guiada per a grups

A més a més, el Museu del Calçat i de la Indústria ofereix la possibilitat de realitzar visites guiades en català i castellà per a grups concertats.

En aquest cas, cal reservar escrivint un correu a museucp@incaciutat.com o telefonant al 871 911 643 per consultar disponibilitat i horaris.