Visites i tallers educatius

El Museu del Calçat i de la Indústria posa a disposició dels centres que ho sol·licitin un programa de visites i tallers educatius. Cal fer una reserva escrivint un correu a museucp@incaciutat.com per consultar disponibilitat i horaris.

Trivial del calçat (6-8 anys): destinada als i les alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària.L’activitat s’organitza en dues parts: en primer lloc es fa una visita guiada amb els nins i nines a l’exposció permanent del Museu i després s’organitzen en equips i posen a prova els coneixements adquirits amb un joc de preguntes.La durada és de 1:30 h. 

Gimcalçat (9-12 anys): destinada als i les alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària. L’activitat s’organitza en dues parts: en primer lloc es fa una visita guiada amb els nins i nines a l’exposció permanent del Museu i després s’organitzen en equips i juguen a descobrir la història del calçat mitjançant una gimcana. La durada és de 1:45 h. 

Trivial del calçat (14-16 anys): destinada als i les alumnes de 3r i 4t d’ESO. L’activitat s’organitza en dues parts: en primer lloc es fa una visita guiada amb els joves a l’exposció permanent del Museu i després s’organitzen en equips i posen a prova els coneixements adquirits amb un joc de preguntes. La durada és de 1:30 h. 

Sabateca (Espai Didàctic)

L’exposició permanent del Museu del Calçat i de la Indústria acaba amb la Sabateca, un espai didàctic per a nens i joves on els adults també són benvinguts.

Actualment es troba en construcció. 

Material didàctic en línia

Al Museu treballem per elaborar materials didàctics que contribueixin a millorar l’experiència de la visita, i que els nens i joves entenguin millor el patrimoni que conté.